Παρακολουθηση μεσω EMAIL

Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

Οι 10 ever πιο καυτές γυναίκες ποδοσφαιριστών του EURO 2012Δύο ημέρες πριν από την έναρξη του Euro 2012 το Onsports χαλαρώνει το κλίμα και σας παρουσιάζει το top ten των WAGs της διοργάνωσης!
Ο κόσμος… τελειώνει σε δύο ημέρες. Από την Παρασκευή και για ένα περίπου μήνα, όλος ο ανδρικός πληθυσμός θα εθιστεί στο Euro 2012. Οι γυναικείες παρουσίες (εκτός από αυτές που βλέπουν μπάλα) θα περνάνε σε δεύτερη μοίρα για λίγο διάστημα.

Το πρόγραμμα είναι βγαλμένο ήδη. Πρωί για μπανάκι, μεσημεράκι ξεκούραση, απόγευμα μπάλα με πίτσα και φίλους και το βραδάκι ποτό από τα κέρδη του στοιχήματος (αν πάτε κουβά, τότε μπαλκονάκι με νερό).
Βέβαια υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες γυναίκες που ίσως δεν μπουν στην ίδια μάζα με τις άλλες. Στις κερκίδες του γηπέδου θα βρεθούν για να στηρίξουν τους αγαπημένους τους.
Άλλες, έχουν τρομερό στήθος (Άιντα Γέσπιτσα, Σάρα Τομάσι. Ειδικά η πρώτη δεν παίζεται). Άλλες καλή πίσω κίνηση (Σακίρα). Άλλες και τα δύο μαζί (Ιρίνα Σάικ). Άλλες είναι Αλένα Σερέντοβα (δεν χρειάζεται κάτι άλλο άλλωστε) και άλλες κάπως άγνωστες (Κλοντίν Κιν).
Το μόνο σίγουρο, είναι πως όλες  θα κεντρίσουν τα βλέμματα στα τελικά της διοργάνωσης. Απολαύστε!
10. Κλοντίν Κιν – Ρόμπι Κιν
KEANE vasiki

9. Κριστίνα ντι Πιν – Ρικάρντο Μοντολίβο
PIN5 vasiki

8. Σάρα Τομάσι – Μάριο Μπαλοτέλι
ST3 vasiki

7. Αλένα Σερέντοβα – Τζιανλουίτζι Μπουφόν
AS1 vasiki

6. Κάιλα Κόλινς – Άσλεϊ Κόουλ
KC1 vasiki

5. Σάρα Μπράντνερ – Μπάστιαν Σβαϊνστάιιγκερ
SB1 vasiki

4. Άιντα Γέσπιτσα – Μεσούτ Οζίλ
AYB4 vasiki

3. Ιρίνα Σάικ – Κριστιάνο Ρονάλντο
SHAY4 vasiki

2. Σακίρα – Ζεράρ Πικέ
SHAK11-Front

1. Σίλβι φαν ντερ Φάαρτ – Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ
SV4 vasiki

 Κάντε και κανένα LIKE..Τσάμπα είναι..!!