Παρακολουθηση μεσω EMAIL

Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012

Να γιατί σφάζονται όλα τα κόμματα για την Γίωτα ΤριγώνηΜε μαύρο δάκρυ πρέπει να κλαίει λογικά ο Γιώργος Καρατζαφέρης που έφυγε το μελαχρινό φιντάνι του από τις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ…
Η Γιώτα Τριγώνη, η γνωστή περισσότερο ως πρώην του Αλιάγα και οδοντίατρος των επωνύμων δεν στάθηκε και πολύ τυχερή με την είσοδό της στην πολιτική αλλά εκείνη δεν πτοήθηκε καθόλου και προχωράει ακάθεκτη.

Κάνε like στην σελίδα μας στο facebook και κέρδισε τις διακοπές των ονείρων σου εντελώς δωρεάν.Για την ακρίβεια, “πάτωσε” στις εκλογές της 6ης Μαΐου καθώς βρέθηκε μόλις στην 40η θέση του ψηφοδελτίου που είχε συνολικά 45 υποψήφιους, με 373 σταυρούς.
Την προτίμησε δηλαδή μόλις το 1,3% από τους 28.435 πολίτες που έριξαν στην κάλπη το ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ.
Παρόλα αυτά, η Γιώτα Τριγώνη που μέχρι πολύ πρόσφατα ζούσε στην Ελβετία αντί να πάρει τα… κουβαδάκια της για άλλες πιο γνωστές για εκείνη παραλίες είπε να ανοίξει τα φτερά της και να σπεύσει σε μεγαλύτερη δεξαμενή ψήφων και σίγουρα με μεγαλύτερο πάτο.
“Ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα του προέδρου της Ν.Δ. για ένα πατριωτικό ευρωπαϊκό μέτωπο” έγραψε χαρακτηριστικά.
Βέβαια, να τονίσουμε ότι μπορεί να προσχώρησε στη ΝΔ αλλά μάλλον οι επικεφαλής του Πολιτικού σχεδιασμού δεν βρήκαν για εκείνη θέση στα ψηφοδέλτια για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου!Κάντε και κανένα LIKE..Τσάμπα είναι..!!