Παρακολουθηση μεσω EMAIL

Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Η Ιστορία Του Ανθρώπου Που Έχασε Όλα Του Τα Άκρα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Taylor Morris είχε από νεαρή ηλικία την περιπέτεια μέσα του. Είναι το μεσαίο από 4 παιδιά και πάντα ο τελευταίος που έμπαινε μέσα στο σπίτι του στο Cedar Falls, της  Αϊόβα.

Ο Taylor Morris είχε το παρατσούκλι «Η Ασπίδα», καθώς ήταν ειδικός εξάλειψης-εξουδετέρωσης των εκρηκτικών μηχανισμών του Πολεμικού Ναυτικού.
Βρισκόταν στην επαρχία Κανταχάρ στο Αφγανιστάν, και έκανε τη δουλειά του, ακριβώς μπροστά απο την ομάδα των Ειδικών Δυνάμεων, όταν πάτησε έναν εκρηκτικό μηχανισμό. Ο εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη και ”πέταξε” μακριά τα τέσσερα άκρα του.
Ο Taylor δήλωσε: «Μόλις το πάτησα το ήξερα. Υπήρξε μια στιγμή, έπειτα άκουσα την έκρηξη. Αισθάνθηκα τη θερμότητα. Ήξερα ότι είχε χάσει τα πόδια μου. Είδα τα πόδια μου να πετάγονται μακριά. ”
Μετά την έκρηξη, ο Taylor δεν έχασε τις αισθήσεις του, ούτε είχε πάθει νευρικό κλονισμό. Αιμορραγούσε μέχρι θανάτου, όμως δεν κάλεσε τους γιατρούς να έρθουν να τον παραλάβουν για να προστατεύσει την υπόλοιπη ομάδα.
Ο Taylor είναι το 5ο άτομο το οποίο έχει επιβιώσει έπειτα από ακρωτηριασμό τεσσάρων άκρων.
Το σώμα του ανταποκρίνεται καλά και ήδη μπορεί να κάτσει καθιστός.
Έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία για προσθετικά μέλη και η ανάκτηση του είναι αξιοσημείωτη.
Η οικογένεια του Taylor έχει δημιουργήσει μια ιστοσελίδα, TaylorMorris.org , για να ενημερώσει τους ανθρώπους για τη ζωή του και την περιπέτεια που λίγο έλειψε να του στερήσει την ίδια του τη ζωή.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKEΚάντε και κανένα LIKE..Τσάμπα είναι..!!