Παρακολουθηση μεσω EMAIL

Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

H Google εξαγοράζει το QuickofficeΗ Google προχώρησε σήμερα στην εξαγορά του Quickoffice, μιας εφαρμογής η οποία τρέχει σε πολλές πλατφόρμες και επιτρέπει το άνοιγμα και την επεξεργασία αρχείων που προέρχονται από τη σουίτα εφαρμογών Office.

Το Quickoffice κυκλοφορεί αρκετό καιρό όχι μόνο για Android smartphones/tablets αλλά και για iPhone, iPad και Symbian. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Google, η εταιρεία προτίθεται να ενσωματώσει σταδιακά την τεχνολογία του Quicoffice στην cloud υπηρεσία των Google Apps αλλά και τα Google Docs, χωρίς όμως να αφήνει στην άκρη τις mobile εφαρμογές.


Ο μεγαλύτερος αντίπαλος της Google, η Microsoft, αναμένεται να ακολουθήσει επιθετική πολιτική σχετικά με την παρουσία του Office σε πολλές πλατφόρμες με επίκεντρο τα Windows 8. Ειδικά για την έκδοση Windows RT που προορίζεται για ARM επεξεργαστές, η εταιρεία θα ενσωματώνει το Office 15 δωρεάν. Φήμες αναφέρουν μάλιστα ότι τον προσεχή Νοέμβριο η Microsoft προτίθεται να κυκλοφορήσει ειδική έκδοση του Office για iOS και Android συσκευές.
Κάντε και κανένα LIKE..Τσάμπα είναι..!!