Παρακολουθηση μεσω EMAIL

Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΑΛΠΑ: "Οι Έλληνες είναι ερεθισμένοι 24 ώρες το 24ωρο!"

"Οι Έλληνες είναι ερεθισμένοι 24 ώρες το 24ωρο!"Η Γεωργία Σάλπα φωτογραφίζεται για το περιοδικό που την ανέδειξε ως μια από τις πιο σέξι γυναίκες στον πλανήτη και μας στέλνει αδιάβαστους τόσο με τις σέξι πόζες της όσο και με τις δηλώσεις της.Η 24χρονη ελληνικής καταγωγής καλλονή, μας δείχνει τα προσόντα της  και μιλά… για άντρες! Δηλώνει δε ξεκάθαρα την προτίμησή της στους Έλληνες που δεν είναι τόσο... διακριτικοί όσο οι Άγγλοι.
“Oι Έλληνες είναι χίλιες φορές πιο μπροστά από του Άγγλους . Ακόμα και αν περπάταγα με ένα αγόρι στην Ελλάδα, οι άντρες θα με πλησίαζαν και θα μου μιλούσαν, όχι όπως στην Αγγλία που είναι διακριτικοί”


Η δήλωση βόμβα που έκανε είναι η ακόλουθη:


“Οι Έλληνες και οι Ιταλοί είναι ερεθισμένοι 24 ώρες το 24ωρο και 7ημέρες την εβδομάδα”!


Και προσθέτει πως “οι άντρες μου τραβούν την προσοχή όταν ντύνονται κομψά. Μου αρέσουν οι έξυπνοι, αυτοί που φοράνε βερμούδες και ωραία T-shirt”.


Τέλος, μίλησε για την πέμπτη θέση που κέρδισε στη λίστα του FHM με τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο, λέγοντας πως “είναι πολύ όμορφες όλες όσες ψηφίσατε, οπότε είμαι ικανοποιημένη και χαρούμενη με το αποτέλεσμα”.Κάντε και κανένα LIKE..Τσάμπα είναι..!!