Παρακολουθηση μεσω EMAIL

Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012

ΑΙΣΧΟΣ: Συνέλαβαν για 300 ευρώ 70χρονη καρκινοπαθή!

70χρονη Τρικαλινή καρκινοπαθής και στο τελευταίο στάδιο της ζωής της συνελήφθη όταν αστυνομικοί προσήγαγαν  την κόρη της για εξακρίβωση στοιχείων, με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη να αντιδράσει και να οδηγηθεί στην Ασφάλεια Τρικάλων όπου και εξακριβώθηκε ότι υπήρχε ένταλμα εις βάρος της για την οφειλή στην ΑΕΠΙ.

Η σύλληψή της έγινε εχθές το βράδυ για μίαοφειλή 300 ευρώ προς την ΑΕΠΙ η οποία μετά από εκδίκαση της υπόθεσης πριν από 7 χρόνια ανήλθε σε χρηματική ποινή, ποσού 600 ευρώ.
Η προσαγωγή των 2 γυναικών ήταν περιπετειώδης καθότι μετά την διαπίστωση του εντάλματος σύλληψης της 70χρονης η γυναίκα μεταφέρθηκε στα κρατητήρια όπου εκεί άρχισε να φωνάζει.
Συγκεντρώθηκαν και συγγενικά της πρόσωπα, που άρχισαν να εκθέτουν στοιχεία για την κατάσταση της υγείας της, αλλά δεν μπορούσε να αφεθεί ελεύθερη διότι δεν υπήρχε Εισαγγελέας λόγω του Σαββατοκύριακου.
Τελικά όπως αναφέρουν τα trikalanews.gr, τα μεσάνυχτα βρέθηκε τρόπος να επιλυθεί το πρόβλημα, να γίνουν οι διαδικασίες για την καταβολή του ποσού και η 70χρονη άρρωστη γυναίκα να αφεθεί ελεύθερη.

Κάντε και κανένα LIKE..Τσάμπα είναι..!!