Παρακολουθηση μεσω EMAIL

Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012

Σοκαριστικές εικόνες από το λιντσάρισμα μέχρι θανάτου του Αμερικανού πρέσβη στη Λιβύη


Σοκάρουν οι φωτογραφίες...
από το λιντσάρισμα μέχρι θανάτου του Αμερικανού πρέσβη στη Λιβύη.

Η λήψη των φωτογραφιών που δημοσιεύθηκαν από το αραβικό κανάλι ΑΚΝΝ news, έχει γίνει λίγα λεπτά μετά την επίθεση στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Βεγγάζη την περασμένη Τρίτη.
Οι σκηνές είναι ιδιαίτερα βίαιες και δείχνουν πολίτες οι οποίοι μάταια προσπαθούν να σώσουν τον Αμερικανό πρέσβη από το οργισμένο πλήθος. Ο Κρίστοφερ Στίβενς και άλλοι τρεις διπλωματικοί υπάλληλοι σκοτώθηκαν σε επίθεση από οργισμένα πλήθη διαδηλωτών στο αμερικανικό προξενείο στη Βεγγάζη το βράδυ της Τρίτης.
H κατακραυγή για την αμερικανική ταινία έχει μεταφερθεί και στην Υεμένη, όπου το εξαγριωμένο πλήθος πυρπόλησε διπλωματικά αυτοκίνητα, ενώ διαδηλωτές έσπασαν παράθυρα στα γραφεία της ασφάλειας έξω από την πρεσβεία πριν μπουν στον περίβολο του καλά οχυρωμένου κτιριακού συγκροτήματος.
Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ δύο καταδρομικά του ναυτικού των ΗΠΑ κατευθύνονται στις ακτές της Λιβύης ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος δεσμεύτηκε πως θα οδηγήσει, σε συνεργασία με τις λιβυκές αρχές, «ενώπιον της Δικαιοσύνης» τους υπαίτιους της επίθεσης.
Εικόνες-σοκ από το λιντσάρισμα μέχρι θανάτου του Αμερικανού πρέσβη στη Λιβύη 
Εικόνες-σοκ από το λιντσάρισμα μέχρι θανάτου του Αμερικανού πρέσβη στη Λιβύη 
Εικόνες-σοκ από το λιντσάρισμα μέχρι θανάτου του Αμερικανού πρέσβη στη Λιβύη 

Πληροφορίες: iefimerida.gr


Κάντε και κανένα LIKE..Τσάμπα είναι..!!