Παρακολουθηση μεσω EMAIL

Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012

Τα νέα iPod touch, iPod nano και EarPods


Η Apple παρουσίασε σήμερα τις νέες συσκευές της σειράς iPod, το νέο σχεδιασμό του iTunes Store για iOS συσκευές ως μέρος του iOS 6 καθώς και το νέο iTunes 11 για Mac και Windows που θα γίνει διαθέσιμο στα τέλη Οκτώβρη. 

iTunes 11


Εντελώς νέος σχεδιασμός με βελτιωμένη περιήγηση, αναζήτηση, πιο μινιμαλιστικό mini player και ενσωμάτωση του iCloud.iPod nanoΤο iPod nano πλέον έχει μεγαλύτερη οθόνη αφής 2.5 ιντσών με πάχος μόλις 5.4 χιλιοστά και κουμπιά χειρισμού στο πλάι. Διαθέτει home button, όπως το iPhone, έρχεται σε 7 χρώματα με υποστήριξη FM radio, video, bluetooth και το νέο Lightning connector. Τιμή πώλησης στα $149 για τα 16GB.iPod touchTo iPod touch πέμπτης γενιάς είναι γεγονός με πάχος 6.1 χιλιοστά και βάρος 88 γραμμάρια. Διαθέτει οθόνη 4 ινστών, όπως το iPhone 5, και επεξεργαστή A5 για γρηγορότερη απόκριση και καλύτερη απόδοση στα παιχνίδια. Επίσης, διαθέτει κάμερα iSight 5megapixels με οπίσθιο φωτισμό, auto focus, λειτουργία Panorama και LED flash για βελτιωμένη ποιότητα στις φωτογραφίες και βίντεο καθώς και μπροστινή κάμερα FaceTime HD με υποστήριξη 720p βίντεο.Ένα χαρακτηριστικό του νέου iPod touch που δεν διαθέτει το iPhone είναι ένας βρόχος στο κάτω μέρος της συσκευής με το όνομα ‘Loop’ ώστε να τοποθετείτε λουράκια για καλύτερο κράτημα της συσκευής. Ακόμα, η συσκευή υποστηρίζει Wi-Fi 802.11n στα 2.4GHz και 5GHz, Bluetooth 4.0, AirPlay και Siri! Τέλος, το νέο iPod touch θα διατίθεται σε πέντε διαφορετικά χρώματα (μαύρο, άσπρο, γαλάζιο, κίτρινο, κόκκινο). Θα πωλείται στα 32GB στην τιμή των $299 και στα 64GB στα $399 με εκτιμώμενη διάθεση τον Οκτώβριο.

EarPodsΤρία χρόνια σχεδιασμού και πάνω από 124 διαφορετικά πρωτότυπα έχουν ως αποτέλεσμα τα EarPods, τα νέα ακουστικά της Apple. Θα διατίθενται τόσο ως ξεχωριστό προϊόν όσο και ως αξεσουάρ στα νέα iPhone 5 και iPod touch και iPod nano. Οι μηχανικοί της Apple κατασκεύασαν ένα ειδικό διάφραγμα για τη μείωση του θορύβου και την αύξηση του ήχου με καλύτερη ποιότητα χάριν στους καλά τοποθετημένους ακουστικούς αγωγούς. Ένας από αυτούς επιτρέπει την εξαγωγή του αέρα από τον μίσχο που λειτουργεί ως ακουστική αίθουσα δημιουργώντας πιο βαθύ με περισσότερα μπάσα ήχο.


Κάντε και κανένα LIKE..Τσάμπα είναι..!!