Παρακολουθηση μεσω EMAIL

Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012

”Έσβησε” 60χρονος μαραθωνοδρόμοςΤραγική κατάληξη είχε ένας 60χρονος μαραθωνοδρόμος κατά την διάρκεια του 30ου Μαραθωνίου Αθηνών. Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ.
Λίγο μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής, ο 60χρονος μαραθωνοδρόμος κα πρώην αθλητής, κατέληξε προδομένος από την καρδιά του.
Ο άτυχος μαραθωνοδρόμος είχε πάει να πάρει τα ρούχα του, όταν υπέστη καρδιακό επεισόδιο.
Αμέσως διακομίσθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου υπέστη και δεύτερο επεισόδιο. Οι γιατροί κατέβαλαν κάθε προσπάθεια να τον επαναφέρουν, αλλά ο 60χρονος άνδρας είχε καταλήξει.
Ο ΣΕΓΑΣ εκφράζει την βαθιά του θλίψη για την απώλεια δρομέα
Ο ΣΕΓΑΣ εκφράζει τη βαθιά του λύπη γιατί ένας δρομέας των 10 χιλιομέτρων, πολύ μετά τον τερματισμό στον αγώνα και ενώ είχε φύγει από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας και τελικά απεβίωσε μετά τη διακόμισή του στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.
Ο άτυχος δρομέας τερμάτισε στον αγώνα στις 10.07 π.μ. Για το περιστατικό ενημερώθηκε τόσο το κέντρο επιχειρήσεων Μαραθωνίου από τους ραδιοερασιτέχνες συνεργάτες μας, όσο και το ΕΚΑΒ, στις 10.48 π.μ. Το περιστατικό έτυχε άμεσης φροντίδας από το γιατρό της διοργάνωσης και από κινητή ιατρική μονάδα του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στον “Ευαγγελισμό”.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ήταν λίγοι οι δρομείς που αντιμετώπισαν προβλήματα υγείας. Συγκεκριμένα τέσσερις αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα και διακομίστηκαν σε εφημερεύοντα νοσοκομεία των Αθηνών. Συνολικά παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες σε 15 δρομείς.
Κάντε και κανένα LIKE..Τσάμπα είναι..!!