Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Εξακολουθούσε να ζει με τον νεκρό σύντροφό της


Δήλωσε ότι δεν ήθελε να αποχωριστεί το σώμα του.


Για παραχάραξη της υπογραφής του αποθανόντος συντρόφου της με το νεκρό σώμα του οποίου εξακολουθούσε να ζει για μήνες, κατηγορείται γυναίκα στο Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών.


Η Linda Chase 71 ετών κατηγορείται για υπεξαίρεση της σύνταξης και των κοινωνικών βοηθημάτων του συντρόφου της Charles Zigler. Σύμφωνα με το Sky News η κατηγορούμενη εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου στο Jackson του Μίσιγκαν τρεις εβδομάδες αφότου η Αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα του Charles Zigler σε μια καρέκλα στο σπίτι τους στα νότια της Πολιτείας.


Η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι δεν ήθελε να αποχωριστεί το σώμα του νεκρού συντρόφου της και του μιλούσε ενώ παρακολουθούσαν αγώνες αυτοκινήτου στην τηλεόραση.


«Δεν ήθελα να είμαι μόνη μου. Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που ήταν τόσο καλός μαζί μου», δήλωσε η Linda Chase.Η Αστυνομία εκτιμά ότι ο 67χρονος Zigler πέθανε από φυσικά αίτια το Δεκέμβριο του 2010, παρά το γεγονός ότι η Chase υποστηρίζει ότι πέθανε τον επόμενο χρόνο.


Η Linda Chase δεν κατηγορείται για κανένα έγκλημα που σχετίζεται με το θάνατο του Zigler. Ωστόσο, κατηγορείται για πλαστογραφία, καθώς παραχάραξε την υπογραφή του αποθανόντος συντρόφου της και εισέπραξε ποσό ύψους 28.000 δολαρίων από τις συντάξεις και τα κοινωνικά βοηθήματα που λάμβανε αυτός.


Η Αστυνομία αποκάλυψε τη μακάβρια ιστορία, όταν εισέβαλλε στο σπίτι του ζευγαριού, μετά από καταγγελίες συγγενών του Zigler που είχαν μήνες να ακούσουν νέα του. 


Μέχρι στιγμής κανένας δικηγόρος δεν έχει δεχθεί να αναλάβει την υπεράσπιση της Chase, ενώ ο τοπικός εισαγγελέας δεν αποκλείει να της γίνει ψυχιατρική εξέταση πριν τη δίκη. Aν η Linda Chase καταδικαστεί, θα περάσει έως και 14 χρόνια στη φυλακή.Κάντε και κανένα LIKE..Τσάμπα είναι..!!